Η εταιρεία μας

Από το 1977, το όνομα «ΜΑΧΡΩ» συνδέεται με την άριστη ποιότητα και συνέπεια στην παραγωγή χρωμάτων και χημικών διαλυτών.

Η εταιρεία «ΜΑΧΡΩ», από τις λίγες βιομηχανίες παραγωγής χρωμάτων & χημικών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, έχοντας αναπτύξει δυναμικά τμήματα Έρευνας & Ανάπτυξης με εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, στοχεύει με σθένος στην παραγωγή οικολογικών κι ενεργειακών χρωμάτων πάντοτε με σεβασμό στο περιβάλλον. Σήμερα, έχοντας θέσει γερά θεμέλια μέσα από τα 40 & πλέον χρόνια παρουσίας της στο χώρο, επεκτείνει τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στην ΒΙΠΕ Πατρών δημιουργώντας έτσι νέες θέσεις εργασίας προσφέροντας παράλληλα ευκαιρίες σε νέους επιστήμονες.

Οι εγκαταστάσεις μας

Ιδιόκτητες εκτάσεις 15.000τ.μ. στη ΒΙ.ΠΕ. Πατρών και 18.000τ.μ. στο ΒΙΟ.ΠΑ. Θεσσαλονίκης

Η εταιρεία «ΜΑΧΡΩ», επενδύει συνεπώς σε πλήρως καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, μηχανολογικό εξοπλισμό και σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις διευρύνοντας έτσι τους ορίζοντές της. Μια σημαντική επιχειρηματική κίνηση είναι η δημιουργία νέων εγκαταστάσεων στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών της αγοράς της βορείου Ελλάδος. Ταυτόχρονα ενισχύει δυναμικά την εξαγωγική της δραστηριότητα σε χώρες των Βαλκανίων και όχι μόνο. Σε δύσκολους καιρούς, η «ΜΑΧΡΩ» ακολουθεί μια συνεχώς ανοδική πορεία, αξιοποιώντας αναπτυξιακά προγράμματα που της επιτρέπουν τόσο να παραμένει συνεπής σε αξίες όπως η ποιότητα και η αξιοπιστία, όσο και να εμπλουτίζει τις δυνατότητές της κάνοντάς την μια εταιρεία μεγάλων διαστάσεων.

Οι εγκαταστάσεις μας στη ΒΙ.ΠΕ. Πατρών

Οι εγκαταστάσεις μας στo ΒΙΟ.ΠΑ. Θεσσαλονίκης

Όμιλος

Πιστοποιήσεις

OHSAS 18001

ISO 14001

ISO 9001

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ_changed
ANTONOPOULOS MACHRO-45001-GR
ANTONOPOULOS MACHRO-14001-GR
ANTONOPOULOS MACHRO-9001-GR

ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΕΒΙΠΑ 2018

Στις 24/2/2018 σε εκδήλωση του ΣΕΒΙΠΑ, στην αίθουσα “King George”, η εταιρία βραβεύτηκε ως η παλαιότερη (βάση Φορολογικών στοιχείων) και δυναμικά εξελισσόμενη επιχείρηση της Βιομηχανικής Περιοχής Πατρών. Ένα ιδιαίτερης σημασίας βραβείο που λειτουργεί ως ανταμοιβή της εταιρίας για την επιμονή της να μείνει πιστή όλα αυτά τα χρόνια σε αξίες και ιδανικά που την καθιέρωσαν στο χώρο της βιομηχανίας των Χρωμάτων-Χημικών και Ειδών Χρωματοπωλείου.

Οι Ειδικοί στα Χρώματα

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΗ

ΑΠΟ ΣΠΡΕΥ

ΜΕΧΡΙ ΠΙΝΕΛΟ

Προϊόντα